Paintball Stěbořice 2012

 


Autor příspěvku: Daniel Ševčík


2.6.2012 se několik členů klubu zůčastnilo paintballu ve Stěbořicích, který pořádali kamarádi od Máry. Pár lidí jim chybělo, tak jsme využili nabídku doplnit početní stavy. Hřiště se nachází mezi obcemi Stěbořice a Jezdkovice. Je tvořeno převážně umělými překážkami, v pravé části od shromažďovacího prostoru se nachází nízká vegetace převážně z kopřiv, která umožňuje skrytý přesun v podřepu.

Na hřišti se daly zapůjčit kromě fasované výstroje a zbraní také mundůry, část hráču měla svoje maskáče, většinou vz. 95. Největší pozornost budili Brambo a jeho sestra, neb byli vybaveni balistickými vestami s úpravou na painball a airsoft, tedy s výplní z pěnovky. Trup chránily perfektně. Smile

Na začátku proběhlo klasické rozdělení do 2 týmů, které se odlišily žlutou a zelenou páskou na ruce. Hrál se klasický teamový deathmatch a dobývání vlajky. Většinou tam jako černá ruka řádil borec zahycený na fotce obr_0197 a v akci obr_0216 až obr_0226. Pokud někdo upřesní jméno, rádi doplníme.

Počasí nám přálo, nebyl hic jak cyp, ani nepršelo, jednalo se o příjemně strávené sobotní dopoledne. Škoda, že se takových akcí účastníme jednou za 2 roky.

Za pozvání děkujeme předsedovi a za fotky děkujeme Márově sestře, poslední slovy dvě jsou od Bramba.

Pro vstup do fotogalerie klikněte na fotečku.


galery

avax-models.cz

Owl.cz

Profimodeller.com

Ukázky našich modelů

Příští briefingy

Počítadlo přístupů